Over ons

frill-free-img

Wij zijn Dolf en Peronne de nieuwe uitbaters van Taverne 'T Hoekje in de Boliestraat.

Taverne 'T Hoekje is een lichte frisse zaak geworden met een leuke menukaart hele goede koffie en dito dranken waar je heerlijk in onze 2 binnenruimtes of op het terras kan zitten om de voorbijgangers te bekijken.

Na 17 jaar een Eetcafé te hebben gehad waren we toe aan iets nieuws. Dat nieuws werd een Kroegje in Ulft welke na drie succesvolle maanden dicht moest wegens Corona en wij thuis de pandemie probeerden te ontlopen. Kwamen wij tot de conclusie dat we ons werk en het contact met de gasten ontzettend hebben gemist.

Vandaar de stap naar een nieuw avontuur in Doetinchem en wel in de Boliestraat, een gezellige winkelstraat grenzend aan het Simonsplein en de Hamburgerstraat. Taverne ‘T Hoekje heeft een uitgebreide menukaart die toegankelijk en betaalbaar is. Het Kroegje in Ulft hebben we aangehouden en is gelukkig weer geopend.

het kroegje in ulft taverne het hoekje in doetinchem
de molen van doetinchem
het centrum van doetinchem
de ophaalbrug van doetinchem

Onze specialiteiten

divider-free-img

Heerlijk eten

Gezellig borrelen

Grote drankenkaart

Doetinchem centrum

Vandaag heerlijk gegeten bij jullie! Haxe met stampot, echt lekker!, prijs kwaliteit verhouding is goed, vriendelijk personeel, en gezellig, kom zeker nog eens terug!
- Ellen vd Enk
Heerlijk uiteten geweest bij ‘t Hoekje. Vooraf een mooie borrelplank. Verse varkenshaassate, kogelbiefstuk en een schnitzel als hoofdgerecht. Gezellige sfeer en erg gemoedelijk.
- Esmée Besamusca
Gezellig met mijn vriendinnen geluncht bij 't hoekje. Verfrissende zaak is het geworden. We hadden een lekker flesje wijn besteld met lekkere broodjes
- Megan Dankmeijer

Nieuwsgierig geworden?